Camper kopen - Overzicht tweedehand en nieuwe campers (2024)

Een camper kopen is niet zomaar iets, het is alsof u kiest voor een reisgenoot die u op al uw avonturen zal begeleiden. Bij Campersite begrijpen we dat en helpen we u graag bij deze belangrijke keuze. We bieden een breed scala aan campers aan, elk met hun eigen unieke eigenschappen en charmes. Of u nu op zoek bent naar comfort, functionaliteit of beide, bij ons kunt u de perfecte camper kopen voor uw reisbehoeften. Maak van het camper kopen een onvergetelijke ervaring bij Campersite.

Buscamper

Vind uw droomreisgezel door een buscamper te kopen, perfect voor wendbaarheid en praktisch gemak. Zo parkeer je de buscamper gemakkelijk in een normaal parkeervak. Veel mensen gebruiken de camperbus ook voor dagelijkse ritjes wat ook prima is gezien we het hier hebben over een omgebouwde bestelbus.

Alkoofcamper

Een alkoofcamper biedt ruimte en comfort. Het royale slaapgedeelte boven de co*ckpit maakt deze camper zeer geschikt voor gezinnen die graag comfort en ruimte aan boord willen

Integraalcamper kopen

Geniet van uitgebreide leefruimte, eersteklas isolatie en meer slaapruimte. Een fijn kenmerk is de grote voorruit die zorgt voor een overzichtelijk wegbeeld. Zijn hogere prijskaartje weerspiegelt de toegevoegde waarden waaronder naadloze integratie van bestuurders- en leefruimtes.

Half integraal camper kopen

In een halfintegraal camper is de compactere ruimte boven de bestuurder ideaal voor opslag of om extra stahoogte te bieden, wat helpt om windweerstand te verminderen. Met een naadloze integratie tussen bestuurders- en woonruimte, bieden we een breed scala aan deze populaire campers voor aankoop.

De gewichtsklassen van een camper

Ontdek hoe het gewicht van je camper invloed heeft op de rijbewijsvereisten, tolkosten, veiligheidskeuringen en verkeersregels. Een camper tot 3.500 kg? Een standaard rijbewijs B is voldoende. Maar wees gewaarschuwd: zwaardere modellen vereisen een speciaal rijbewijs en frequentere keuringen.

Als u besluit welk type camper u wilt kopen, moet u rekening houden met verschillende factoren. Ten eerste is de lengte en het gewicht van de camper belangrijk. Dit wordt met name beïnvloed door het aantal mensen waarmee u van plan bent te reizen.

Daarnaast spelen de indeling en het comfort van de bedden een cruciale rol in uw keuze. De mate van luxe in de camper, zoals keukengerei, sanitair en andere voorzieningen, kan ook in overweging worden genomen. Bovendien is het raadzaam om het merk van de camper te kiezen dat qua design aan uw wensen voldoet.

Bovendien is het vanzelfsprekend dat u rekening houdt met de maximale prijs die u bereid bent te betalen voor de camper. Op campersite.nl kunt u eenvoudig filteren op de door u gestelde wensen. Wilt u advies over de camper occasions klik dan op de contactbutton.

Op campersite.nl hebben we een uitgebreid aanbod van hoogwaardige tweedehands camper te koop. We vinden het belangrijk om zowel een hoge kwaliteitsstandaard als transparantie te garanderen. Daarom bieden we u de mogelijkheid om de camper die u op het oog heeft door een onafhankelijke derde partij te laten keuren. We zijn gespecialiseerd in campers van diverse merken, waaronder Adria, Bürstner, Knaus, Pilote, Chausson, Rapido en Hymer.

Adria camper

Elke Adria camper valt op door de nauwgezette aandacht voor detail. Dankzij slim ruimtegebruik is de overgang van de bestuurderscabine naar de woonruimte vloeiend. In alles is voorzien: veiligheid, comfort en vermaak staan centraal. Adria verschilt van anderen door hun doordachte design, maar ook door hun continue innovatieproces. Dit stelt hen in staat om te voorzien in de steeds veranderende behoeften van de hedendaagse reiziger. Met Adria kun je niet alleen optimaal genieten van het huidige moment, maar ben je ook gewapend voor de toekomst van comfortabel reizen.

Bürstner Camper

Bürstner, een bedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1958, is een toonaangevende Duitse fabrikant van campers die praktische woonsituaties creëert in half-integrale modellen. Voor diegenen die meer ruimte nodig hebben, heeft Bürstner ook ruime, volledig integrale campers in hun aanbod. Hun gedegen ontwerpen en handige functies maken elke Bürstner camper niet alleen een fijn voertuig voor onderweg, maar ook een betrouwbare reispartner voor avontuurlijke reizigers. Dankzij een diepgewortelde traditie van vakmanschap en vernieuwing, garandeert Bürstner hoogwaardige kwaliteit voor zorgeloze vakanties.

Hymer Camper

Campers van het merk Hymer staan bekend om hun superieure kwaliteit, innovatieve designs en luxueuze afwerking. Hymer biedt een gevarieerde reeks aan campers, van compacte modellen tot half-integrale en integrale uitvoeringen. Het merk voldoet aan diverse vereisten of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke trip of een comfortabele reis. Met een Hymer camper kun je de wereld verkennen, terwijl je geniet van vakmanschap en comfort voor een onvergetelijke reiservaring.

Knaus Camper

Al meer dan een halve eeuw levert Knaus de hoogste kwaliteit in al hun campermodellen, van compacte tot royale versies. De flexibiliteit van hun uitrusting en indeling geeft u talloze opties bij het kiezen van een Knaus camper. Deze populaire campers, met hun zorgvuldig ontworpen indelingen, zorgen ervoor dat uw vakantiedromen werkelijkheid worden en bieden een comfortabele, huiselijke sfeer.

Carado Camper

Carado staat bekend als een prominente speler in de camperbranche, die technologisch betrouwbare voertuigen biedt met elegante, tijdloze ontwerpen en zorgvuldig ontworpen functies. Ze staan bekend om hun onovertroffen prijs-kwaliteit verhouding, wat ze een ideale keuze maakt voor mensen die kwalitatief willen leven en genieten van reizen, beweeglijkheid en flexibiliteit. Carado biedt na aankoop ook een exceptionele service. Bij investeren in een Carado camper investeer je in rijdcomfort, ruimtelijkheid en plezier. Of je nu een ontspannen vakantie met je partner plant, of een trip met de hele familie, een Carado camper biedt voldoende ruimte voor iedereen.

Rapido camper

Sinds de oprichting in 1961 is het Franse merk Rapido synoniem aan vakmanschap en reiscomfort. Rapido, met zijn nadruk op kwaliteit en functionaliteit, biedt een breed scala aan campers aan die te koop zijn bij verschillende dealers op campersite.nl. Of je nu op zoek bent naar een compact model voor avontuurlijke roadtrips of een ruimere camper voor familievakanties, Rapido heeft een assortiment dat voldoet aan uiteenlopende reiswensen met innovatieve designs en weloverwogen indelingen. Ervaar de diversiteit van Rapido Campers en geniet van de vrijheid en flexibiliteit die ze al sinds de jaren ’60 aan reizigers wereldwijd bieden.

Chausson Camper

Sinds de oprichting in 1903 in Frankrijk, heeft Chausson zichzelf geëtaleerd als een leidend merk in de camper industrie. Dit Franse merk staat bekend om zijn vooruitstrevende designs en intelligente functionaliteiten, het levert campers die comfort, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid vertegenwoordigen. Dankzij innovatieve ruimte-indeling, slimme opslagsystemen en oog voor details zoals ergonomische interieurs en energie-efficiënte systemen, belichaamt Chausson een lange traditie van vakmanschap en knowhow. Of het nu gaat om avontuurlijk rondreizen of relaxte familievakanties, Chausson blijft een populaire optie voor camperaars die kwaliteit en elegantie waarderen.

Pilote Camper

Pilote, een Frans merk, wijdt zich volledig aan de productie van campers door het inzetten van traditioneel vakmanschap, creativiteit en innovatie. Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van robuuste campers, herkenbaar aan hun unieke voorkant, biedt Pilote de perfecte basis voor een onvergetelijke camperreis.

Dethleffs Camper

Met een breed scala aan campers geeft Dethleffs u de ultieme keuzevrijheid voor uw mobiele huis. Welke camper sluit het beste aan bij uw behoeften? Gebruik de filters op de specifieke categorieën die u wenst en maak een voorselectie van de Dethleffs campers die u wilt bekijken. Laat uw droom van reizen op vier wielen uitkomen. De campers van Dethleffs staan garant voor topkwaliteit, vakmanschap en een veilige reis. U kunt uw camper naar hartenlust personaliseren om een mobiele woning te creëren waarin u zich volledig op uw gemak voelt.

LMC Camper

Met een LMC-camper reist u veilig en zelfstandig – of het nu gaat om een dagtrip of een langere vakantie van enkele weken. U draagt uw thuis altijd bij u. Ontdek nieuwe plekken door simpelweg verder te rijden of keer terug naar huis wanneer u maar wilt. Aan het einde van uw reis staat uw vakantiemetgezel voor de deur van uw huis. Duik in onze Cruiser en Tourer series – uw betrouwbare reispartners.
Gun uzelf een mooie vakantie die u gelukkig maakt!

Inruil oude camper

Het inruilen van uw oude camper is op campersite zeer eenvoudig. Door gebruik te maken van het inruilvoorstel ontvangt u de prijs die u moet bijbetalen bij de aanschaf van een nieuwe camper. Mocht u zelf geen nieuwe camper willen terugkopen maar wel uw oude camper willen verkopen via campersite.nl dan is dit ook mogelijk. Wij plaatsen uw camper dan niet alleen op campersite.nl maar ook op caravans.nl, marktplaats.nl en kampeerzaken.nl.

Financiering van uw camper

De aanschaf van een camper is een aanzienlijke investering. We bieden echter financieringsmogelijkheden aan door middel van CamperDreams, met gunstige rentetarieven, maandelijkse betalingen en voorwaarden. Dit stelt u in staat om meteen te profiteren van uw droomcamper. Bereken nu direct uw krediet.

Camper kopen Duitsland

Het kan in sommige gevallen erg voordelig zijn om een camper aan te schaffen in het buitenland. Financial-wise kan een camper kopen in Duitsland zelfs voordelen bieden als je deze vervolgens zelf importeert via de RDW. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat je dan nog steeds bpm moet betalen, maar dit bedrag neemt af naarmate de wagen ouder is. Bij import van oudere modellen betaal je uiteindelijk slechts een fractioneel bedrag van de oorspronkelijk verschuldigde bpm.

Het proces van het importeren van een camper uit bijvoorbeeld Duitsland kan je ook toevertrouwen aan een importeur. Zij kunnen het administratieve gedeelte en het transport voor je regelen. Hun expertise en ervaring stellen hen in staat om de beste bpm-berekening op basis van jouw geïmporteerde camper voor jou te realiseren.

De stappen om een Nederlands kenteken te krijgen na de aankoop van een camper in Duitsland zijn gedetailleerd uitgewerkt op de website van de RDW.

Marktplaats camper kopen verstandig of juist niet?

Als je van plan bent om een camper te kopen, zijn er verschillende plaatsen waar je kunt zoeken. Je kunt kijken naar aanbiedingen van particulieren, handelaren of officiële merkdealers op Marktplaats. Het is echter essentieel om te weten waar je je aankoop doet. Het beoordelen van de staat van een camper kan lastig zijn, vooral als het gaat om technische aspecten onder de motorkap of het uitvoeren van een vochtmeting. Daarom raden wij bij campersite aan om de camper te laten controleren door een plaatselijke dealer. Zeker als je overweegt om een Marktplaats camper te kopen, is deze stap cruciaal voor een veilige en bewuste aankoop.

Inruil oude camper

Ruil uw camper in en ontvang aantrekkelijke korting bij de aankoop van een nieuw model, of verkoop uw camper zonder aankoopverplichting. Direct geld voor uw inruil camper? Op bodvandedealer.nl heeft u binnen 48 uur een bod. Ook voor een richtprijs kunt u hier uw camper aanbieden.

Showroom

Ga gerust kijken in de showroom want live de camper ervaren geeft ook weer een andere beleving in het aankopen van een camper. De openingstijden en het adres staat vermeld bij de camper.

Camper kopen - Overzicht tweedehand en nieuwe campers (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 5556

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.